Gastronomie

Verrassen, verbazen, verwennen
Hostellerie La Butte aux Bois schenkt u een scala aan culinaire mogelijkheden onder één dak.
Laat u overrompelen door deze gastronomische kansen, geserveerd in onze chique, gracieuze en gemoedelijke restaurants.

Franse gastronomie in het groen
Bij mooi weer kunt u genieten op onze grote en uiterst geraffineerde terrassen. Deze bordessen bieden een attractieve vrijheid en hebben een grote ontspanningskracht.

Chef-kok Ralf Berendsen is de spil in de keuken
Genoot zijn opleiding in sterrenrestaurants in binnen- en buitenland en leidde 10 jaar de keuken van een Relais & Châteaux-hotel.
De stijl van chef Ralf mag omschreven worden als: Creëren met Passie, kiezen voor Puur en werken naar Perfectie.

Verrukking
Neem plaats achter een van de prachtige tafels van de restaurants.
Al bij het aperitief wordt de juiste toon gezet en begint het genieten.
Uw culinaire ontdekkingsreis start bij de voortreffelijke kaart.
Laat u verrassen door de swung van chef Ralf Berendsen en zijn bevlogen keukenteam.
Genot voor wie op zoek is naar een restaurant met karakter.

De wijnkelder
Sommelier Loek Bastin tovert formidabele wijnen uit de kelder.
Hij adviseert u naar wens, begeleidt en laat u kennis maken met meer dan 350 wijnen, vele referenties en originele wereldwijnen.

Gastronomisch kiezen uit: