Culinaire agenda

26 - 11 - 2017

Sinterklaasmatinee

Sint en zijn Pieten zijn ongeduldig om Domaine La Butte aux Bois te komen bezoeken. Tussen 12.00 en 12.30 uur ontvangen wij ze met een glaasje bubbels. Voor de kleine gastronomen is er een lekkernijenbuffet, een knutsel- en schminkpiet en natuurlijk verassingen uit de zak. De grote gastronomen genieten van een luxe 5-gangenlunch.

14 - 12 - 2017

La Source & Champagne Bollinger

Champagne Bollinger was 24 films de vaste keuze van James bond. Chef Ralph Berendsen combineert op deze speciale avond zijn exquise gerechten met de wijnen van Champagne Bollinger.

24 - 12 - 2017

Soirées Kerstdansantes

We ontvangen u met sprankelende champagne. De chefs verrassen u met een 4-gangenkerstdiner, voorafgegaan door verwenamuses. De Soirée Dansante wordt gecompleteerd door mooie wijnen en stijlvolle live-muziek met aangenaam geluid- en lichtvolume.

25 - 12 - 2017

Kerst in Restaurant La Source

Geniet in sereniteit van een schitterende Kerstlunch of Kerstdiner met uitzicht op het winterse domein. Chef Ralph Berendsen presenteert u de mooiste producten van seizoen & streek. Het serviceteam verwent u met prachtig referenties uit de riante wijnkelder.

25 - 12 - 2017

Feeërieke Kerstfamiliebrunch

We ontvangen u met familie en vrienden in onze sfeervolle gedecoreerde salons. De V.I.K.’s (Very Important Kids) genieten van hun eigen buffet. Ze maken vriendjes onder supervisie in hun eigen “kids corner”. De Kerstman verrast hen met een Kerstgeschenk.

26 - 12 - 2017

Intiem Kerstdiner in Le Bistrot

U wordt in gezellige Kerstsfeer ontvangen rondom de open haard in Le Bistro. Onze chefs serveren een heerlijk 4-gangenkerstdiner. Mooie pianomuziek omlijst deze prachtig tweede Kerstavond.

31 - 12 - 2017

New Year’s Eve gala

Ontvangst in loungesfeer met champagne, stijlvolle pianomuziek en amuses. Een 4-gangeneindejaarsdiner. Bruisend showorkest en Musicalster Charlotte Cavelle uit Londen. Tijdens de jaarwisseling champagne à volonté en om 1.00 uur een nieuwjaarsbuffet met kreeft, oesters, kazen…… en veel meer

01 - 01 - 2018

Nieuwjaarsbrunch

Wij vormen graag het feestelijke decor waarin wij elkaar veel geluk, gezondheid en liefde toewensen. Onze harpiste voorziet ons van een stijlvolle noot. Wij doen dit graag met uitgesproken luxe voorgerechten, verfijnde hoofdgerechten voor u opgemaakt aan het buffet, schitterende nagerechten en een dessertbuffet.

26 - 01 - 2018

Swinging dinner “Pennies from Heaven”

Voor de 3e maal vergaren we een significante donatie vergaren voor Kanker Onderzoek Fonds Limburg. Sprankelend aperitief, verwenamuses, 4-gangendiner met geraffineerde wijnselectie. Voor de stijlvolle jazzy omlijsting zorgt het Dr. John’s Swingtet. Onze veilingmeester toont en veilt unieke objecten.

04 - 03 - 2018

Kreeft & Champagne

Een gastronomische 4-gangenlunch, voorafgegaan met zalige mondvermaakjes, ruimhartig gelardeerd met kreeft zoals het hoort. Het huis Pommery verzorgt met vijf verrassende champagnes voor de onvergetelijke begeleiding. Onze sommelier begeleidt u doorheen de middag met specialisaties uit de caves.

10 - 02 - 2018

Valentine @ La Butte aux Bois

Honderden kaarsen en prachtige bloemdecoraties vormen het decor voor een hartstochtelijke reis door de avond. U geniet van een 4-gangenverwendiner met liefdevol geselecteerde wijnen. Stijlvolle “Love Tunes” brengen u dicht bijeen op de dansvloer.

11 - 02 - 2018

Valentine verwenbrunch

Laat u door het La Butte aux Bois-team verwennen met een “Valentine Verwenbrunch” met luxe buffetten en muzikale omlijsting.

14 - 02 - 2018

“Fine dining”

Droom weg met uitzicht op ons park, in de serene en romantische omgeving van restaurant La Source. U kunt naar believen uw tafel reserveren tijdens lunch & diner.

14 - 02 - 2018

“Romantic Dinner”

Geniet van een romantisch
4-gangenverwendiner “by Candlelight”, rondom de sfeervolle haard. Onze huispianist zorgt voor het hartverwarmend kader.

31 - 03 - 2018

Look @ La Source

Restaurant La Source werd rond de jaarwisseling volledig “contemporary” gerestyled. Chef Ralf Berendsen & zijn
team ontvangen u voor de verrassende Ontdek-La Source-Opnieuw-Lunch.