Chef Ralf Berendsen van La Source scoort extra punt bij Gault Millau !

Restaurant La Source is door de inspecteurs van Gault&Millau beloond met een extra punt. Het gastronomisch restaurant van de Lanakense Relais & Châteaux – hostellerie stijgt hiermee van 16 naar 17 op 20 punten.

Tijdens de uitreiking van de ‘gele gids’ voor 2016 op maandag 9 november te Brussel werd deze opsteker uitgedeeld aan de ambitieuze chef Ralf Berendsen. Berendsen en zijn team vestigen zich hiermee in de culinaire ‘Champions League’: de 40 beste restaurants van België !

Chef Ralf Berendsen: ‘Mijn keukenteam bruist van ambitie. Elke dag weer halen we het maximale uit onszelf om onze gasten culinair ‘in de watten te leggen’. Wat een eer in top 3 van Limburg te mogen aansluiten bij mijn collega Dimitry uit Tongeren ( Restaurant Magis ) en onder aanvoering van collega Bert ( Restaurant Slagmolen ) uit Opglabbeek. Onze grote dank gaat naar de inspecteurs van Gault&Millau, we zullen onze gasten komend jaar nog eens extra verwennen’.

Directeur Marc Alofs: ‘Het is prachtig onze gasten te mogen ontvangen en verwennen in één van de toprestaurants van België’. We zijn bijzonder fier met dit extra punt, vorig jaar mochten we ons al ‘Mooiste terras van België’ noemen van Gault&Millau, onze welgemeende dank gaat dan ook uit naar Gault&Millau.

Maître Kevin Vondenhoff: ‘Super bedankt Gault&Millau ! Dit geeft een enorme boost, met nog meer passie gaan we onze gasten aan tafel verwennen met onze wijnen en de culinaire creaties van onze chef Ralf en zijn team….. !’

ralf