´Bianca Harteman naar Restaurant La Source´

Aan het ambitieuze team van Restaurant ‘La Source’ ( het Restaurant van Relais & Chateaux La Butte aux Bois te Lanaken ) is Bianca Harteman als Gastvrouw – Maître toegevoegd.

Bianca is geen onbekende in de culinaire wereld. Eerder exploiteerde ze Restaurant ‘De Boterbloem’ * te Heerlen en verwierf ze een Bib Gourmand in Restaurant ‘La Goccia’.

De komst van Harteman onderstreept eens te meer de culinaire ambities die eigenaar Eric Bullens, Directeur Marc Alofs en Chef kok Ralf Berendsen koesteren.

De wijnen blijven in de vertrouwde handen van Sommelier Loek Bastin.

Eerder dit jaar werd aan ´La Source´ een rustgevende lounge met open haard toegevoegd en werd voor ´La Source´ een compleet nieuwe en separate keuken ingericht, losstaand van de keuken voor hotelgasten en banqueting.

´La Source´ maakt deel uit van de Relais & Chateaux Hostellerie La Butte aux Bois te Lanaken en kijkt uit over de prachtige parkachtige tuinen en het Nationaal Park Hoge Kempen.

In de zomermaanden maken ruim opgezette terrassen buiten lunchen en dineren mogelijk.

Ter kennismaking bereidt Ralf Berendsen dagelijks een Menu du Marché ( Lunch 55,-, Diner 65,- inclusief wijnen, waters en mokka ).

 

Meer informatie – 0032-89-739770