Hostellerie La Butte aux Bois

Midden in de natuur
Hostellerie La Butte aux Bois is een uitzonderlijk mooi manoir gelegen in het bosrijke groen.
Dit luxe Relais & Châteaux – viersterrenhotel gaat tot het uiterste om haar gasten op niveau te verwennen. De rustgevende natuur vindt u overal rondom dit gastvrije huis.
De majesteitelijke tuin met laantjes, vijvers en idyllische plekjes bezorgen u de sfeer van vroeger.
De ruime terrassen brengen u aangename ontspanning. Het uitgestrekte Nationaal Park Hoge Kempen begint bij de voordeur en brengt u de wondere natuur in al haar glorie.

Geschiedenis
Het manoir is oorspronkelijk gebouwd voor Ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Nu is het een riante en veelzijdige Hostellerie met stijl en voornaamheid. Een verblijf in dit elegante decor zal u aangenaam verrassen.
Gastvrijheid en hartelijkheid gaan hier hand in hand.

Landgoed La Butte aux Bois, de achtertuin van bruisende steden
Op korte afstand met de auto vindt u de bruisende steden Maastricht, Aken, Luik en vele andere historische stadjes.
Maasmechelen Village Chic Outlet Shopping ligt op korte afstand.
La Butte aux Bois is een landgoed in een gevarieerde streek waar verwennen met grote klasse tot de tradities behoort.

Agenda

Privilege
20 / 11 / 2016

Een exclusief LifeStyle event met ‘trouvailles’ voor de feestdagen, verbazingwekkende destinaties, verrassende modeshows, opvallende presentaties, trends & eye-openers, smaakvolle proeverijen, stijlvolle muziek en volop beleving !

Nieuws

Mooiste restauranttuin van Vlaanderen 2016

Persbericht – FoodTaster.be Mooiste restauranttuin van Vlaanderen 2016 Restaurant La Source – Hostellerie La Butte aux Bois in Lanaken De restaurantwebsite FoodTaster.be roept de tuin van restaurant La Source in het Limburgse Lanaken uit tot “Mooiste restauranttuin van Vlaanderen 2016”. “FoodTaster.be is bijzonder onder de indruk van de uitstraling van het park van 1,5 ha […]